helderziende vertelt over edelsteen Onyx

edelsteen Onyx

Onyx is een krachtige aardende steen die helpt bij het bevorderen van emotionele stabiliteit. Het heeft een diepzwarte kleur.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Onyx | Gratis Helderziende Edelsteen Onyx | Gratis Helderziende

edelsteen Onyx

onyx

Wereldkaart herkomst edelsteen Onyx | Gratis Helderziende
Onyx gewonnen uit de bodem van Brazilie | GratisHelderziende Onyx gewonnen uit de bodem van India | GratisHelderziende Onyx gewonnen uit de bodem van Madagaskar | GratisHelderziende Onyx gewonnen uit de bodem van Mexico | GratisHelderziende Onyx gewonnen uit de bodem van Verenigde staten | GratisHelderziende
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van edelstenen, waaronder edelsteen Onyx, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze edelstenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van edelstenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

India is een van de grootste producenten van edelstenen ter wereld. Veel van deze edelstenen komen uit de mijnen van Rajasthan en Karnataka. De edelstenen uit India hebben verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood en paars.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van edelstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van edelstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de edelstenen een unieke charme hebben. Veel van de edelstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Mexico is een rijke bron van edelstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende edelstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van edelstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende edelstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan edelstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Onyx

Obsidiaan onyx is een krachtige steen die bekend staat om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Het is een steen die ons kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en ons kan helpen bij het vinden van stabiliteit en rust in ons leven. Obsidiaan onyx kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze mentale kracht en concentratie, en ons helpen bij het bereiken van onze doelen en ambities. Het is een steen die ons kan helpen bij het loslaten van negatieve gedachten en emoties en ons kan helpen bij het vinden van innerlijke kracht en zelfvertrouwen.
Obsidiaan onyx is een vulkanisch glas dat voornamelijk bestaat uit siliciumdioxide en heeft een hardheid van 5-5,5 op de schaal van Mohs. Het komt voornamelijk voor in zwart, maar kan ook witte lagen bevatten die kenmerkend zijn voor onyx.
Obsidiaan onyx wordt geassocieerd met het basischakra (eerste chakra) en het derde oogchakra (zesde chakra). Het basischakra heeft invloed op onze fysieke energie en ons gevoel van veiligheid en stabiliteit, terwijl het derde oogchakra ons vermogen beïnvloedt om intuïtieve informatie te ontvangen en te verwerken. Obsidiaan onyx kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vinden van innerlijke rust en mentale helderheid. Het kan ons ook helpen bij het verbeteren van ons gevoel van stabiliteit en zelfvertrouwen en ons helpen bij het loslaten van negatieve energieën en emoties die ons kunnen blokkeren.
tentoon edelsteen Onyx | Gratis Helderziende edelsteen Onyx | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen