helderziende vertelt over edelsteen Opaliet

edelsteen Opaliet

Opaliet is een prachtige edelsteen met een parelmoerachtige glans. Het staat bekend om zijn kalmerende energie en helpt bij spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Opaliet | Gratis Helderziende Edelsteen Opaliet | Gratis Helderziende

edelsteen Opaliet

opaliet

Wereldkaart herkomst edelsteen Opaliet | Gratis Helderziende
Opaliet gewonnen uit de bodem van Mexico | GratisHelderziende Opaliet gewonnen uit de bodem van Verenigde staten | GratisHelderziende
Mexico is een rijke bron van edelstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende edelstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van edelstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende edelstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan edelstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Opaliet

Opaliet obsidiaan is een unieke steen die een combinatie is van natuurlijke obsidiaan en synthetische opaal. Het is een zachte, bijna doorschijnende steen met een prachtige iriserende glans die doet denken aan de kleuren van de regenboog. Opaliet obsidiaan staat bekend om zijn kalmerende en troostende energie, en kan ons helpen bij het verlichten van stress en angst. Het is ook een steen die ons kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans, en ons kan helpen bij het versterken van onze intuïtie en spirituele verbindingen.
Opaliet obsidiaan is een amorfe vorm van silica, vergelijkbaar met andere soorten obsidiaan. Het wordt geproduceerd door het smelten van vulkanisch glas en vervolgens snel afkoelen, waardoor er geen tijd is voor kristalvorming. De synthetische opaal die in de steen wordt gebruikt, is gemaakt van silica en water, met toevoeging van kleurstoffen om de iriserende kleuren te creëren.
Opaliet obsidiaan wordt geassocieerd met het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oogchakra heeft invloed op ons vermogen om intuïtieve informatie te ontvangen en te verwerken, terwijl het kruinchakra ons verbindt met hogere spirituele energieën. Opaliet obsidiaan kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vergroten van ons spirituele bewustzijn en onze intuïtieve vaardigheden. Het kan ons ook helpen bij het vinden van diepere verbindingen met onszelf en anderen en ons helpen bij het versterken van onze communicatie met de spirituele wereld.
tentoon edelsteen Opaliet | Gratis Helderziende edelsteen Opaliet | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen